Complexul agro-industrial Moara Todireni a fost vândut vineri, 01.04.2022, către societatea Panifcom SRL la prețul de 10.917.446,80 lei (2.207.462,40 Euro). Moara, cu o capacitate de producție de 100 tone/24 ore, a fost pusă în funcțiune în anul 2016, beneficiind de finanțare din partea CEC Bank.

Panifcom este un brand recunoscut, fiind unul dintre cei mai importanți jucători din România în domeniul panificației, dar și în domeniul culturilor agricole și al creșterii animalelor. La origine, povestea Panifcom este legată de morărit, o poveste care începe încă din anul 1924. Prin achiziția Morii Todireni societatea își consolidează poziția sa în piață.

Vânzarea s-a realizat în cadrul procedurii de insolvență, prin licitație publică organizată de către Continuum SPRL lichidator judiciar al societății Moara Todireni SRL. La aproximativ trei ani după deschiderea procedurii de insolvență acest activ va reintra in circuitul economic, generând astfel plusvaloarea pentru comunitate.

Continuum SPRL este o companie dedicată proiectelor de restructurare, fondată în anul 2018, cu prima denumire Insol Advisor SPRL. Echipa Continuum, formată din specialiști cu o experiență de peste 10 ani in domeniul restructurărilor și al insolvenței, acoperă toate ariile esențiale unui proiect de restructurare. Misiunea Continuum este aceea de a urmări dinamica procesului de restructurare („continuumul restructurării”) și de a implementa procedura adecvată fiecărui proiect.

One Reply to “Continuum SPRL a vândut Moara Todireni. Panifcom SRL este noul proprietar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *